Lumorinse tabletti Lumoral-hoitoa varten 10 tabl

Lumorinse on mintunmakuinen, valolla aktivoitava suuhuuhde, jolla purskutellaan suu ennen Lumoral-laitteen käyttöä. Suuhuuhde valmistetaan juuri ennen käyttöä liuottamalla tabletti 30 millilitraan vettä.
Pakkaus sisältää 10 veteen liukenevaa tablettia. Määrä kattaa kuukauden käytön, kun hoito tehdään kaksi kertaa viikossa.
Lumorinse-suuhuuhdetta purskutellaan, jotta sen sisältämä väri tarttuu plakkiin hampaiden pinnalla. Sitten Lumorinsen vaikutus aktivoidaan valolla.
Lumorinsen yhteisvaikutus Lumoralin lähi-infrapunavalon kanssa tuottaa antimikrobisen vaikutuksen plakissa. Vaikutusta tehostaa samanaikainen antibakteerinen sinivalo. Yhdessä valon kanssa suuhuuhde auttaa myös irrottamaan plakkia hampaiden pinnasta.
Pakkauskoko:
10 tabl
Markkinoija:
Koite Health Oy
Tuotetta varastossa
11,72 €
Lumorinse on suuhuuhde, joka valolla aktivoituna on antibakteerinen. Se on tarkoitettu parantamaan suun hygieniaa sekä ehkäisemään ja hoitamaan ientulehdusta, hampaiden reikiintymistä ja suun mukosiittia. Lumorinsen käyttö Lumoral-menetelmä osana vähentää plakin muodostumista ja ientulehdusta.
Lumorinse soveltuu kotikäyttöön. Sitä käytetään yhdessä Lumoralin kanssa päivittäisen suuhygienian hoidon lisänä.
1 tabletti Lumorinseä liuotetaan 30 millilitraan vettä. Suuhuuhdetta purskutellaan minuutin ajan. Tämän jälkeen käytetään Lumoral-laitetta 10 minuutin ajan.
Käyttösuositus ennaltaehkäisevässä hoidossa on kaksi kertaa viikossa.
Jos suunterveyden ammattilainen on ohjeistanut yksilöllisen hoitosuosituksen, noudata sitä.
Käyttöohje:
Mittaa lasiin 30 ml vettä.
Pudota tabletti veteen ja anna sen liueta.
Purskuttele suuhuuhteella 60 sekunnin ajan ja sylje pois.
Käytä Lumoral-laitetta 10 minuutin ajan.
Harjaa hampaat huolellisesti.
Koostumus: Mannitoli, ksylitoli, askorbiinihappo, natriumbikarbonaatti, polyvidoni, indosyaniinivihreä, magnesiumstearaatti, piidioksidi ja piparminttuaromi.
Vaikuttava aine: Indosyaniinivihreä 7,0 mg.
Koostumus: Mannitoli, ksylitoli, askorbiinihappo, natriumbikarbonaatti, polyvidoni, indosyaniinivihreä, magnesiumstearaatti, piidioksidi ja piparminttuaromi.
Vaikuttava aine: Indosyaniinivihreä 7,0 mg.
Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)