Palvelut

Kotiinkuljetus

Tarvittaessa voimme kuljettaa lääkkeet ja apteekkituotteet suoraan asiakkaan kotiovelle. Palvelun hinta on 7,90 € toiminta-alueellamme.

Tiedustele kotiinkuljetusmahdollisuutta suoraan apteekistamme, puh. 09 272 1496.

 

Avainasiakkuus

Liittyminen avainasiakkaaksi on maksutonta. Voit liittyä avainasiakkaaksi apteekkikäynnin yhteydessä.

Hyödyt

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Näitä ovat esimerkiksi kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit ja kalaöljyt, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja paljon muuta. Ostohyvitysalennuksen saat vain omasta Avainapteekistasi.

Avainasiakastarjoukset

Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen avainhintaan. Nämä alennukset saat kaikista Suomen Avainapteekeista.

Avainapteekit-lehti

Avainapteekit on Avainapteekkien kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä asiakaslehti. Lehdessä käsitellään monipuolisesti terveyteen, ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita Avainapteekkien asiantuntemuksella. Lisäksi lehdestä löydät kuluvan ja seuraavan kuun avainasiakastarjoukset. Hae oma Apoteekki-lehtesi meiltä.

 

Terveydeksi-lehti

Terveydeksi!-lehti on Apteekkariliiton jäsenapteekkien ilmainen asiakaslehti. Lehdessä on luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Nouda omasi apteekistamme.

 

Vanhat lääkkeet voi palauttaa apteekkiin

Vanhentuneet lääkkeet ja elohopeakuumemittarit sisältävät ympäristölle ja terveydelle haitallisia aineita eikä niitä saa laittaa tavalliseen sekajäteastiaan tai viemäriin. Kotitalouksien lääkejätteet vastaanotetaan maksutta apteekkeihin. Apteekkimme lääkejätepiste sijaitsee tuulikaapissa, heti sisäänkäynnin vieressä.

  • Vanhentuneet tabletit ja kapselit pakataan irrallisina tai läpipainoliuskoissa muovipussiin. Pahvipakkaukset ja purkit poistetaan ja ne voidaan lajitella lasin-, muovin- ja kartonkikeräykseen.
  • Nestemäiset lääkkeet ja lääkevoiteet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa. Tyhjät nestemäisten lääkeiden muovipakkaukset sekajätteeseen.
  • Käytetyt lääkelaastarit palautetaan liimapinnat yhteenliimattuna muiden lääkejätteiden joukossa.
  • Jodipitoiset lääkkeet palautetaan alkuperäisissä pakkauksissa erillään muista lääkejätteistä. Jodipitoisia lääkkeitä ovat mm. Jodix, Betadine ja Jodisprii.
  • Neulat ja ruiskut voi palauttaa tiiviiseen ja kovaan astiaan pakattuna.
  • Elohopeakuumemittarit pakataan omaan pussiinsa erilleen muista lääkejätteistä. Digitaaliset kuumemittarit palautetaan sähkölaitteiden keräyspisteeseen jäteasemille tai kauppoihin. Elohopeattomat mittarit voi hävittää sekajätteen mukana.

Lääkejätteiden mukana ei saa olla muuta jätettä kuten sidetarpeita, ravintovalmisteita, pesuaineita, liuottimia tai paristoja. Pakkauksista tulee tietoturvasyistä poistaa potilastiedot ennen palautusta.