FOLIREN FOLAATTI 400 MIKROG 90 tabl

Foliren Folaatti innehåller 400 mikrogram Quatrefolic®-folat, vilket är folsyra i den bioaktiva form som kroppen kan tillgodogöra sig allra bäst. Det folat som ingår i preparatet är genast i rätt form, d.v.s. en form som kroppen kan använda. Preparatet används för att trygga ett tillräckligt intag av folat, särskilt då man planerar en graviditet samt under pågående graviditet. Tabletten är lätt att svälja. Laktosfri och glutenfri. Lämpar sig för veganer. Ett tillskott på 400 µg folsyra per dag rekommenderas till alla kvinnor som planerar en graviditet eller som är gravida. Ett folsyretillskott ska börja tas senast två månader före en planerad graviditet, och sedan tas fram till den tolfte veckan av graviditeten. Ett tillräckligt intag av folsyra är viktigt för en normal fosterutveckling.

Användningsändamål:
För att trygga ett tillräckligt intag av folsyra

Dosering:
1 tablett dagligen.

Innehåll:
1 tablett innehåller: Folsyra 400 mikrog. (200 % av referensvärdet för det dagliga intag
Paketstorlek:
90 tabl
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Produkten finns på lager
18,17 €
För att trygga ett tillräckligt intag av folsyra
1 tablett dagligen.
1 tablett innehåller: Folsyra 400 mikrog. (200 % av referensvärdet för det dagliga intaget)
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), klumförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), folat (Quatrefolic®, 5MTHF-glukosamin).
Laktos-, mjölk och gelatinfri. Innehåller ej beståndsdelar av glutenhaltiga sädesslag.
400.00mikrog FOLSYRA: FOLAT
Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livvstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.
Rekommenderas för dem som planerar graviditet och är gravida.
Rumstemperatur (+15C - +25C)