Medicin

NICORETTE FRESHMINT 1 mg/annos sumute suuonteloon, liuos 2x150 annosta

Nicorette suusumutetta käytetään nikotiinikorvaushoitona helpottamaan tupakoinnin lopettamista.
Aktiv ingrediens:
nikotiini
Paketstorlek:
2 x 150 annosta
Marknadsförare:
McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy
Denna produkt krävde 18 års ålder. Ålder garanteras automatiskt av inloggade kunder för kunder som inte är inloggade och kräver stark autentisering i kundvagnen.
Produkten finns på lager
43,54 €
Nicorette suusumutetta käytetään nikotiinikorvaushoitona helpottamaan tupakoinnin lopettamista. Nicorette lievittää tupakoinnin lopettamiseen liittyvää nikotiinihimoa ja vieroitusoireita. Suusumutteen nikotiini imeytyy elimistöön suoraan suun limakalvolta. Suusumutteesta nikotiini imeytyy nopeammin kuin purukumista tai imeskelytabletista.
Nicorette suusumute on tarkoitettu vain tupakasta eroon haluaville aikuisille. Alle 18-vuotiaden ja henkilöiden, jotka eivät ole tupakoineet, ei tule käyttää Nicorette suusumutetta. Tupakointi tulee lopettaa kokonaan hoidon aikana.
Annostelu on yksilöllinen ja riippuu aiemmista tupakointitottumuksista.
Hoidon ensimmäisinä viikkoina otetaan 1-2 annosta silloin, tavallisesti polttaisi savukkeen tai tuntee tupakanhimoa.
Kerralla annoksia voi ottaa korkeintaan kaksi ja tunnissa korkeintaan neljä. Enimmäisannos vuorokaudessa (16 tunnin aikana) on 64 annosta.
Annostusta vähennetään vähitellen. Hoitoaika on hyvä olla riittävän pitkä, yleensä vähintään 3 kuukautta. Nikotiinikorvaushoitoa ei saa kuitenkaan jatkaa yli 6 kuukautta.
Katso tarkemmat annostusohjeet sekä sumutteen käyttöohjeet pakkausselosteesta.
1mg/annos nikotin
Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltä.
Hikka, päänsärky, pahoinvointi
Sumutteesta johtuvat paikalliset haittavaikutukset, kuten pistely, kirvelyn tunne, tulehdus tai kipu suussa tai huulissa, makuaistin muutokset
Suun tai nielun kuivuminen, lisääntynyt syljen eritys
Ylävatsavaivat
Katso haittavaikutuksista tarkemmin pakkausselosteesta
Tupakoinnin lopettaminen on erittäin tärkeää raskauden aikana. Raskauden aikana parasta olisi lopettaa tupakointi ilman nikotiinia sisältäviä lääkkeitä. Jos se ei kuitenkaan onnistu, tulee raskauden aikaisesta nikotiinikorvaushoidon aloittamisesta keskustella ensin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
Nicoretten käyttöä tulee välttää imetyksen aikana, koska nikotiini kulkeutuu rintamaitoon.
Rumstemperatur (+15C - +25C)