Medicin

ZONNIC MINT pussi suuonteloon 4 mg 20 kpl

Zonnic mint -annospussin sisältämä nikotiini lievittää tupakoinnin lopettamisen yhteydessä ilmeneviä tupakanhimoa ja vieroitusoireita. Se helpottaa siten tupakoinnin lopettamista.
Aktiv ingrediens:
nikotiini
Paketstorlek:
20 kpl
Marknadsförare:
Niconovum AB
Denna produkt krävde 18 års ålder. Ålder garanteras automatiskt av inloggade kunder för kunder som inte är inloggade och kräver stark autentisering i kundvagnen.
Produkten finns på lager
5,84 €
1 946,67 € / 0.0030
Zonnic mint -annospussin sisältämä nikotiini lievittää tupakoinnin lopettamisen yhteydessä ilmeneviä tupakanhimoa ja vieroitusoireita. Se helpottaa siten tupakoinnin lopettamista.
Aseta annospussi ylähuulen alle ja anna sen olla paikoillaan noin 30 minuuttia
Liikuttele pussia ajoittain kielen avulla
Hoidon alussa käytetään yksi pussi 1-2 tunnin välein
8-12 pussia vuorokaudessa on yleensä riittävä annos
Enimmäisannos on 24 annospussia vuorokaudessa
Alle 18-vuotiaille vain lääkärin suosituksesta
Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkausselosteesta
4mg nikotin
Älä syö äläkä juo samanaikaisesti, kun käytät Zonnic mint -annospusseja, koska se saattaa heikentää valmisteen vaikutusta.

Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi.
Yleisiä haittavaikutuksia ovat suun tai kurkun ärsytys, huimaus, päänsärky, vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu ja nikotus.

Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta.
Nikotiini vaikuttaa sikiöön ja rintaruokintaa saavaan lapseen. Jos olet raskaana tai imetät, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, ennen kuin alat käyttää nikotiinikorvaushoitoa. Tupakoinnista pitää luopua raskauden aikana ensisijaisesti ilman nikotiinia sisältäviä lääkevalmisteita.

Jos lääkäri on suositellut Zonnic mint -valmisteen käyttöä imetysaikana, annospussi annostellaan heti imetyksen jälkeen eikä sitä saa käyttää kahteen tuntiin ennen imettämistä.
Rumstemperatur (+15C - +25C)