0 Yht: 0,00 € Valikko

COMPLIFLORA FEMINA MAITOHAPPOBAKTEERI (1 × 10kaps )

11,98 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kaps
Tuotenumero (Muu) 2397644

Markkinoija

Sirowa Helsinki

Lyhyt tuotekuvaus:

Compliflora femina on helppokäyttöinen suun kautta nautittava maitohappobakteerivalmiste, joka tukee intiimialueen limakalvon luonnollista bakteeriflooraa.

Käyttötarkoitus:

Compliflora femina sisältää neljää Lactobacillus-sukuun kuuluvaa bakteerikantaa, jotka ovat intiimialueella luonnollisesti esiintyviä bakteereita. Emättimen bakteeritasapainon häiriöille altistavia tekijöitä ovat mm. kuukautiset, vaihdevuodet, liiallinen intiimihygienia, yhdyntä ja antibioottikuurit.

Annostelu:

1 kapseli vuorokaudessa suun kautta.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää seuraavia maitohappobakteerikantoja:

Lactobacillus rhamnosus 1 x 10^9 CFU*
Lactobacillus plantarum 1,5 x 10^9 CFU*
Lactobacillus acidophilus 2 x 10^9 CFU*
Lactobacillus fermentum 1,5 x 10^9 CFU*

*CFU-pesäkkeen muodostama yksikkö 

Ainesosaluettelo:

Monohydraatti, kantaja-aine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, paakkuuntumisenestoaine – rasvahappojen magnesiumsuolat, hyytelöimisaine (gellaanikumi (päällysteen ainesosa)), väri (titaanidioksidi (päällysteen ainesosa)).

Huomioitavaa:

Ravintolisä. Älä käytä, jos olet allerginen valmisteen jollekin ainesosalle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa paikassa, huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

Koko:

10 kapselia