0 Yht: 0,00 € Valikko

Ellen probioottinen tamponi mini (14 kpl)

10,34 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 14 kpl
Tuotenumero (Muu) 333345
Lyhyt tuotekuvaus:

Ellen Probioottiset tamponit auttavat emättimen luonnollisen, terveen bakteerikannan palauttamisessa ja näin estää limakalvojen ärtymystä, kutinaa ja pahanhajuisia vuotoja.

Käyttötarkoitus:

Ellen Probioottinen tamponi mini sisältää kansainvälisesti patentoitua Lacto Naturelia (LN) -seosta, joka koostuu kolmesta probioottisesta maitohappobakteerikannasta. Maitohappobakteerit yleisesti parantavat emättimen bakteerikantaa, jonka tasapainoa mm antibiootit, ehkäisyvalmisteet, siemenneste, kuukautisvuoto ja esimerkiksi liiallinen hygienia heikentävät.Terve ja riittävä maitohappobakteerien määrä emättimen bakteerikannassa on elimistön luonnollinen tapa suojautua epätasapainoa ja tulehduksia vastaan. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Ellen Probioottiset tamponit voivat palauttaa emättimen luonnollisen, terveen bakteerikannan ja näin estää limakalvojen ärtymystä, kutinaa ja pahanhajuisia vuotoja.

Ainesosaluettelo:

Lacto Naturel, joka sisältää kolmen patentoidun maitohappobakteerikannan – L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 ja L. gasseri LN40 -sekoitusta