0 Yht: 0,00 € Valikko

COMPLIFLORA FAMILY MAITOHAPPOBAKTEERI-HIIVA (1 × 10kaps)

11,98 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kaps
Tuotenumero (Muu) 2145035

Markkinoija

Sirowa Helsinki

Lyhyt tuotekuvaus:

Compliflora family on aikuisille ja lapsille tarkoitettu maitohappobakteeri-hiivavalmiste. 

Käyttötarkoitus:

Compliflora family on aikuisille ja lapsille tarkoitettu maitohappobakteeri-hiivavalmiste. Se sisältää Saccharomyces boulardii -hiivaa ja hyvin tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis -maitohappobakteerikantoja. Valmiste sisältää myös oligofruktoosia, joka on erityisesti bakteereille tarkoitettu ravintoaine. Depotkapseli suojaa valmisteen ainesosia mahahappojen hyökkäykseltä mahalaukussa. Yksi kapseli sisältää 6 miljardia (CFU) bakteeria ja hiivaa.

Annostelu:

1 kapseli vuorokaudessa. 

Suositeltava vuorokausiannos sisältää:

Saccharomyces boulardii           2 x 10^9 CFU*
Lactobacillus rhamnosus GG     2 x 10^9 CFU*
Bifidobacterium lactis                 2 x 10^9 CFU*
Oligofruktoosi / Oligofruktos       80 mg

*CFU-pesäkkeen muodostama yksikkö

Ainesosaluettelo:

Saccharomyces Boulardii, päällysteen ainesosa (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), oligofruktoosi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa E460), Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, Bifidobacterium lactis DSM 10140, hyytelöimisaine (gellaanikumi (päällysteen ainesosa)), paakkuuntumisenestoaine – rasvahappojen magnesiumsuolat, väriaine (titaanidioksidi (päällysteen ainesosa)).

Huomioitavaa:

Valmistetta ei voida käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Valmiste saattaa sisältää maito- tai soijaproteiinin jäämiä. Älä käytä, jos olet allerginen valmisteen jollekin ainesosalle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Kasvipohjainen kapseli.

Raskaus ja Imetys:

Raskauden ja imetyksen aikana suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Säilytys:

Valmiste sisältää eläviä bakteeri- ja hiivaviljelmiä, jotka ovat herkkiä lämmölle ja liialliselle kosteudelle. Säilytettävä huoneenlämmössä tai jääkaapissa (2 - 25 C°).

Koko:

10 kapselia