0 Yht: 0,00 € Valikko

COMPLIFLORA FAMILY+ MAITOHAPPOBAKTEERI-HIIVAVALMISTE (1 × 10annospss)

11,98 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10annospss
Tuotenumero (Muu) 2397792

Markkinoija

Sirowa Helsinki

Tuotekuvaus: 

Compliflora family+ on imeväisille, lapsille ja aikuisille tarkoitettu maitohappobakteeri-hiivavalmiste. Se sisältää Saccharomyces boulardii -hiivaa ja hyvin tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis -maitohappobakteerikantoja. Valmiste sisältää myös oligofruktoosia, joka on erityisesti bakteereille tarkoitettu ravintoaine. Liukoisuutensa ansiosta jauhetta voidaan käyttää vauvoille. Yksi annospussi sisältää 6 miljardia (CFU) maitohappobakteeria ja hiivaa.

Annostelu: 1 annospussi vuorokaudessa.

Sisältö: 10 annospussia, jotka sisältävät jauhetta.

Suositeltava vuorokausiannos sisältää:

Saccharomyces boulardii         2 x 10^9 CFU*
Lactobacillus rhamnosus GG   2 x 10^9 CFU*
Bifidobacterium lactis BS01      2 x 10^9 CFU*
Oligofruktoosi / Oligofruktos      200 mg

*CFU-pesäkkeen muodostama yksikkö

Ainesosaluettelo: 

maltodekstriini, oligofruktoosi, kylmäkuivatut elävät hiivaviljelmät: Saccharomyces boulardii, kylmäkuivatut elävät maitohappobakteeriviljelmät: Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 ja Bifidobacterium lactis BS01, emulgointiaine – mono- ja diglyseridit.

Laktoositon ja gluteeniton. Säilöntä- ja väriaineeton. Ei aromivahventeita.

Huomioitavaa: Valmistetta ei voida käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Valmiste saattaa sisältää maito- tai soijaproteiinin jäämiä. Älä käytä, jos olet allerginen valmisteen jollekin ainesosalle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys: Raskauden ja imetyksen aikana suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Säilytys: Valmiste sisältää eläviä bakteeri- ja hiivaviljelmiä, jotka ovat herkkiä lämmölle ja liialliselle kosteudelle. Säilytettävä huoneenlämmössä tai jääkaapissa (2 - 25 C°)

Koko: 10 annospussia

Muut tiedot: Ravintolisä